Znów kulinarnie:

"Ciasto Bananowe"
Przepis na ciasto bananowe:
Składniki:
*       2 śmiejące się oczka
*       2 zgrabne nóżki
*       2 kochane rączki
*       2 twarde kontenery z mlekiem
*       2 jajka
*       1 wyściełana futerkiem miska do mieszania
*       1 twardy banan
Wskazówki:
        Spójrz głęboko w śmiejące się oczka.
        Rozdziel dwie zgrabne nóżki dwiema kochanymi rączkami.
        Ściskaj i masuj kontenery z mlekiem bardzo delikatnie, aż wyściełana futerkiem miska do mieszania będzie dobrze  atłuszczona (sprawdzaj w regularnych odstępach czasu palcem).
        Delikatnie dodawaj twardego banana do miski, pracując nim w przód i w tył, aż do ubicia piany (dla lepszych rezultatów wyrabiaj w międzyczasie kontenery z mlekiem).
        Gdy temperatura wzrośnie, wsuń banana głęboko do miski i nakryj jajkami (pozwolić aby wszystko przesiąkło – byle nie przez cala noc).
        Ciasto będzie gotowe gdy banan stanie się miękki. Powtarzaj kroki od trzeciego do piątego lub zmieniaj miski do mieszania. Uwaga:
Jeśli pieczesz w nieznanej kuchni wyczyść dokładnie przybory kuchenne przed i po użyciu. Nie wylizuj miski do mieszania po użyciu.
Jeśli ciasto zbyt urośnie, ulotnij się z miasta.